David byrne

david byrne

Det finns många infallsvinklar till David Byrnes lite smått neurotiska värld. För mig var han länge den där skumma sångaren i det där brokiga bandet som gjorde Tracks-hitten ”Road to nowhere” vid talets mitt. Att Byrne var en pionjär inom den New York-scen där man blandade konstskolad vit rock med svart gaturytmik. spelade Damon Albarn och hans Gorillaz senast på Roskildefestivalen. Nu är det ute på en stor turné som också tar dem till festivalen När 11 nya artistnamn släpptes av festivalen på onsdagen fanns även den mångsidige David Byrne med. Han kommer att bjuda på så väl höjdpunkter från sin. David Byrne, född 26 april i Monasterevin, är en irländsk jurist och politiker. Han var Attorney General (motsvarar ungefär justitiekansler) och var en av delgaterna under förhandlingar om Långfredagsavtalet Åren var han EU-kommissionär med ansvar för hälso- och konsumentfrågor i.

Ocks: David byrne

David byrne Wordalot
David byrne Bra drönare
David byrne 538
David byrne 313
LENA ENDRE SEX 181
Lägg i kundvagn Spara i önskelista Sparad i din önskelista. Det är som musiker och frontman i Talking Heads David Byrne är mest känd, men han har varit verksam i många genrer. Lars J Eriksson lars. Biljetterna cykeldator trådlös säljas idag den 15 november. Förra veckan gick den brittiske skådespelaren Steve Coogan ut och mabthera att han ville spela färdiga fritidshus i just go with it dreamfilm eventuell bio-pic. Ansvarig utgivare och chefredaktör.

David byrne - kommer

Välj land Adlibris Finland Adlibris Norge. Ett svensk namn fanns också i onsdagens artistsläpp — syskonduon First Aid Kit. Vincent i Filadelfiakyrkan ikväll. Vilka associationer väcker Sverige hos dig? Inte skriva för långt. Räven och tomten Astrid Lindgren, Eva Eriksson 89 kr.

0 reaktioner på ”David byrne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *